VDj Edgar

edgar_03
Share Button

Szinte minden megtartott esküvőm után hallottam ezt a mondatot „ ÉLETEM LEGJOBB LAGZIÁBAN VOLTAM, KÖSZÖNÖM Edgar”.

edgar_04Vigyázat, ha mikrofon kerül a kezembe és elkezdek zenélni, akkor mindig őrület van. Sikítás, Visítás, Tombolás. Ha fergeteges, pirkadatig tartó esküvőt szeretnél, akkor fordulj az egyik legjobbhoz! A bulijaimban a 2 évestől a nagymamáig mindenki táncol! 1987 óta, minden hétvégén bulikat tartok, több 100 referencia, több mint 27 éves tapasztalat és 70 000 zene video klipeken is!

AZ ÉN BULIJAIMON MÉG A PARTVISNYÉLBŐL IS LIMBO LÉC LESZ!- Az országban elsők között kezdtem el a digitális Video Disco-t. Az elmúlt években 90%-ban tőlem Videó disco-s lagzit kértek, ahol nem csak hallható a zene, de kivetítőkön látható is az énekes, ezzel az élménnyel még különlegesebbé téve ezt a csodálatos napot. Repertoárom a 60’ s évektől napjaink slágereiig minden a mulatóstól a keringőig, amit csak a násznép kíván tőlem.

edgar_01 edgar_02

VDj Edgar 06 30 972 17 25

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>