Tisza River Café Club Szeged

tisza_river_belyeg
Share Button

A Tisza, a Belvárosi híd és a Dóm látványa esténként olyan, mintha egy képeslap elevenedett volna meg előttünk.

 

tisza_river_06A Tisza River Cafe Clubban eltöltött este garantáltan felejthetetlenné teszi az esküvőt. Éttermünk konyháján mediterrán, Francia és grill ételeket készítünk, többek között halkülönlegességeket, kagylót, rákot, marhából és csirkéből készült finomságokat rendelhetnek a szakképzett személyzettől.

tisza_river_02A bárpultban dolgozó mixerek látványosan keverik a koktélokat, igazi partihangulatot varázsolva. A stégen jó időben akár napozni is lehet, a motorcsónakkal érkezőknek kikötőhelyet is biztosítunk.

tisza_river_04

Éttermünk sokoldalúságát bizonyítja, hogy számtalan esküvő, céges rendezvény, bemutató és konferencia vendégei távoztak már tőlünk elégedetten.
Szolgáltatásaink között mindent megtalál, amire egy sikeres rendezvény lebonyolításához szüksége lehet, a műsorszervezéstől, a szinpadtechnikáig.

 

tisza_river_01    tisza_river_03

Elérhetőségeink:

Honlap: www.tiszarivercafe.hu

Telefon: +36 62 800 158

www.facebook.com/tiszarivercafe

Cím: 6723 Szeged Felső-Tiszapart.8.


Tisza River nagyobb térképen való megjelenítése

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>