Szegi Tibor vőfély és ceremóniamester

szegi_tibor_belyeg
Share Button

Meggyőződésem, hogy a vőfélynek úgy kell részt vennie a lakodalomban, hogy ne róla szóljon a nap hanem az ifjú párról.

 

 

 

 

szegi_tibor_01Már gyermekkoromban nagyon szerettem a lakodalmak hangulatát, magával ragadott az a forgatag, aminek a menete, forgatókönyve még nem volt világos számomra csak egyszerűen élveztem és jól éreztem magam benne. Tátott szájjal figyeltem a vőfélyt ahogy beszélt és csak dőlt belőle a rigmus a rím. Akkor még nem gondoltam, hogy valaha is megszerzem a bátorságot, hogy kiálljak egy egész násznép elé, de a vágy a feladatra már megfogalmazódott bennem.

 

 

 

 

szegi_tibor_02Felnőtt fejjel sikerült a gyermeki álmot megvalósítani,és kijelenthetem azon ritka emberek egyikének mondhatom magam,aki élvezi a feladatot,amellyel az Ifjú pár megbízza.Magaménak tudhatok egy olyan hivatást,ami valójában az egyik legszebb a világon.Részese lehetek két szerelmes ember legszebb napjának,és osztozhatom az egész vendégsereg örömében.

Álmodja meg lakodalmát és váltsa valóra a segítségemmel!

A részletes szolgáltatásaimat és ajánlásaimat tekintse meg honlapomon a www.szegitibor.com oldalon.

Elérhetőségeim:

Mobiltelefon : +36 (20) 983 – 93 – 49

Email : szegi.tibor@gmail.com

Skype : szegi.tibor

facebook.com

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>