Így foglald le a gyerekeket a lagzin

Fotó: sxc.hu
Share Button

Bármennyire is cukik a gyerekek egy esküvőn, ők még nem feltétlenül élvezik a dolgot. Íme néhány tipp, amivel ők is jól érezhetik magukat.

Az esküvők egy legcukibb “kelléke” lehet egy gyerek: nincs is annál édesebb, amikor ő adja oda a párnak a gyűrűt, vagy ha viszik a menyasszonyi ruha uszályát. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy nagyon hamar elunják magukat, ilyenkor pedig szülőknek, sőt, adott esetben nektek is oda kell figyelnetek rájuk, így viszont nem lehet olyan önfeledten ünnepelni, mint ahogy szeretnétek. A gyerekes vendégek viszont a legtöbb esetben nem hagyják otthon a gyerkőcöt sem, így muszáj nekik valamilyen elfoglaltságot találni. Mi lehet a megoldás?

children

Készítsetek nekik saját programot. Egy jól megszervezett játékkal, például  kincskereséssel hosszú időre le tudjátok kötni őket, ráadásul ők is élvezni fogják, hogy nem kell a felnőtt mellett ücsörögniük.

Állítsátok össze a legegyszerűbb játékokat. A zsákban futáshoz például nem sok minden kell a zsákon kívül, de ugyanez igaz egy célba dobó versenyre is. Elég egy földbe szúrt bot és néhány karika, és máris lesz mivel foglalkozniuk.

Rajzolni jó dolog. Ha a zsákban futáshoz még kicsit, és a célba dobást sem élvezik annyira, egy marék színes ceruza is lekötheti a figyelmüket. Kérjétek meg őket, hogy rajzolják le az esküvőt, a menyasszonyt és a vőlegényt, vagy adjatok nekik valamilyen személyes, az esküvővel kapcsolatos színezőt.

Kell egy hely, ahol lefekhetnek. Éjfél körül már lehet, hogy kezdenek fáradni, így nem árt, ha erre is felkészültök. Néhány matrac elég, hogy le tudjanak dőlni, így a szülőknek sem kell ideje korán elindulni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>