Hotel Orchidea Balástya

hotel_orchidea_belyeg
Share Button
A Hotel Orchidea a Dél-alföldi régió egyik legszebb vidékén, Balástyán, az 5-ös főút mellett található, Szegedtől 25 kilométerre.

hotel_orchidea_01
A szállodánkhoz kapcsolódó étterem és rendezvényterem kiválóan alkalmas esküvő és lakodalom megszervezésére. Akár az 50 fős fedett kerthelyiségünket is igénybe vehetik. A lakodalmi ételsort a pár kérése szerint állítjuk össze és nászajándékként térítésmentesen biztosítunk egy szobát az ifjú pár részére.
hotel_orchidea_04hotel_orchidea_05hotel_orchidea_06
Éttermünk Balástya egyik legszínvonalasabb étterme, étlapunk a hagyományos magyar konyha ízes ételein kívül nemzetközi és helyi specialitásokat is tartalmaz.
hotel_orchidea_09 hotel_orchidea_03 hotel_orchidea_02
Szállodánk 70 ember kényelmes elhelyezésére alkalmas  28 két ágyas és 4 három-négy ágyas szobában,  melyeknek többsége televízióval és telefonnal is felszerelt. A családiasan berendezett szobákhoz saját fürdőszoba és WC tartozik. Igény esetén légkondicionált szobák is választhatók. A szálloda épülete mögött zárt parkolóban díjmentesen lehet elhelyezni a járműveket.
.
Elérhetőségeink:
Szállodánkban 28 két ágyas, 4 három-négy ágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. Ezek többsége televízióval és telefonnal is felszerelt. A családiasan berendezett szobákhoz saját fürdőszoba és WC tartozik. Igény esetén légkondicionált szobák is választhatók. A szálloda épülete mögött zárt parkolóban díjmentesen lehet elhelyezni a járműveket. /szalloda#sthash.MHvzkmQ3.dpuf

Telefon: 00 36 62/278-272
Mobil: 00 36 30/2355-083
E-mail: hotel.orchidea@vnet.hu

Csongrád megye – H-6764 Balástya, Széchenyi u. 14.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>