Hétvégén az egész esküvődet megszervezheted

menyegzo_belyeg
Share Button

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Menyegző Esküvői Kiállítást Szegeden. Az IH Rendezvényközpontban a sminkesek, fodrászok, éttermek és egyéb szolgáltatók mellett idén újdonság, hogy a ruhaszalonok nemcsak elhozzák majd a menyasszonyi ruhákat, hanem fel is lehet majd próbálni azokat.

Rekord születik a hétvégén Szegeden: az eddigi Menyegző Esküvői Kiállításokon egyszer sem volt még jelen ennyi kiállító. Összesen 89-en jelezték részvételi szándékukat, a paletta pedig igen színes: a ruhaszalonoktól kezdve a fodrászokon át a sminkesekig, a zenekaroktól a vőfélyeken át a ceremóniamesterekig, a lemezlovasoktól a fotósokon át az éttermekig és helyszínekig a szektor minden fontos szereplője képviselteti majd magát – írja a SzegedCafé. A rendezvényen egyébként ott lesz a tavaly nyáron egybekelt Juronics Tamás és Palman Kitti is, akik esküvőjükről mesélnek, de lesz átalakító show is, ahol a jelentkező hölgyekből igazi királylányt varázsolnak.

Forrás: facebook.com/pages/Menyegző-Esküvői-Kiállítás-Szeged

Pleskó-Almási Anita, a rendezvény főszervezője elárulta: rengeteg érdekességgel, beszélgetésekkel, előadásokkal és játékokkal várják majd a látogatókat. “Az 1000 forintos belépőt idén “levásárolhatják” azok, akik valamilyen szolgáltatást szeretnének lefoglalni. Idén is lehet majd pecséteket gyűjteni, akinek pedig mind meglesz, részt vehet a sorsolásunkon, amin a négycsillagos hernádvécsei szállodába lehet nászutat nyerni” – nyilatkozta.

A 2014-es esküvői trendek kapcsán megkérdeztük, vajon milyen stílusban gondolkodhatnak azok, akik a legújabb divat szerint szeretnék megtartani az idei menyegzőjüket. “A vintage-stílus a legdominánsabb idén, szinte minden részletben megjelenik: a ruhákban, a csipkékben, mindenhol. A színek tekintetében a zöld különböző árnyalatai, illetve az orchidea lila az, ami az idei év trendjét jelenti” – árulta el Pleskó-Almási Anita.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>