Dj Harmath

Share Button

én3

Dj Harmath vagyok, 1989 óta lemezlovas, (1997-ben hivatalos DJ vizsgát tettem az OSZK zsûritagjai elõtt), azóta folyamatosan zenélek.

Jelen vagyok Szeged kis és nagy diszkóiban, de 2005 óta az ország és a környező országok klubbjainak rendszeres fellépője voltam és vagyok. Ekkor jelent meg bemutatkozó mix lemezem a magyar Universal Music albumaként, amit sok dal és videoklipp követett. Ezek a Youtube csatornán fent vannak, több milliós nézettség áll mögöttük.

Esküvőkön is nagyon sokszor zenéltem már, az utóbbi években főleg sok felkérés történt, ebben nagy része van annak, hogy a 60-as, 70-es évektől napjainkig szinte minden sláger a birtokomban van, ezeket ismerem is, és talán különlegességnek számít, hogy igény esetén video diszkót is tudok prezentálni, lévén több ezer klipp (jó minőségben) a rendelkezésemre áll. Természetesen mindehhez a megfelelő hang., fény-, és vizuális technika adott.

én8

Részletes leírás helyett kérlek látogass el a honlapomra (www.djharmath.hu) , itt szinte minden infót megtalálsz rólam.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>