Dj Emix

dj_emix_belyeg
Share Button

Azok közé a DJ-k közé sorolom magam, akik azt vallják, a lemezlovasság egy felelősségteljes szakma,egy rendezvényen DJ-nek lenni pedig egy szolgáltatás. Célom hogy a társaság zenei igényének megfeleljek, mint a rendezvények egyik legfontosabb hangulatfelelőse.

.

.

dj_emix_0117 éves szegedi gimnazista voltam, mikor – komolyzenei, zongora tanulmányaim mellett – elkezdtem foglalkozni a diszkózással. Azok közé a DJ-k közé sorolom magam, akik azt vallják, a lemezlovasság egy felelősségteljes szakma,egy rendezvényen DJ-nek lenni pedig egy szolgáltatás. Célom hogy a társaság zenei igényének megfeleljek, mint a rendezvények egyik legfontosabb hangulatfelelőse. Ennek köszönhetően zenei repertoárom széles körű, folyamatosan bővül.

 

dj_emix_03Professzionális DJ felszerelésekkel dolgozom (pioneer CDJ 350 típusú lemezjátszók, numark digitális keverőpult, Yamaha, dB Technologies hangosítás). 2006-óta esküvői zenei felkéréseket is vállalok. Esküvői DJ-ként széles repertoárral, a násznép egyedi zenei igényeit is teljes körűen ki tudom elégíteni. Nem csak magyar slágerek, de külföldi zenék vonatkozásában is. Az elmúlt évek sikeres lakodalmain a násznép megelégedésére a slágerek az eredeti változatukban és minőségükben nagyon jó táncos hangulatot teremtettek – nem csak zenekari élő előadásukban. A zenei kívánságokról igény szerint előzetes személyes egyeztetésre is lehetőséget adok a Pároknak. Egyre nagyobb az igény a táncos nosztalgia és hagyományos lakodalmas klasszikusok mellett a mai slágerek és alternatív kedvencek (pl MR2 Petőfi rádió slágerei) megszólaltatására is, melynek DJ-ként szintén eleget tudok tenni.

dj_emix_02Örömteli számomra, hogy minden évben megkerestek a Vendégek közül, hogy vállaljam elkövetkezendő esküvőjük zenés szolgáltatását. Több mint 8 év esküvői fellépései mellett 2012-ben a Viasat3 csatorna Fátylat rá c. esküvői műsorban, mint választott esküvői DJ is volt szerencsém megtáncoltatni egyidejűleg 2 pár násznépét.
A repertoár sokszínűségét kívánom érzékeltetni az Esküvői promóciós mixemmel, melyhez ezúton is jó szórakozást kívánok!

http://www.mixcloud.com/djemixmusic/eskuvoi-promocios-mix/

 

Elérhetőség :dj_emix_04

www.facebook.com/djemixmusic

Email: djemixmusic@gmail.com

Telefon: 06 30 489 36 50

8 Vélemény: Dj Emix

 1. Herczeg Zoltán és Herczegné dr. Tóth Erzsébet szerint:

  2015. április 25. tartott esküvönkön DJ Emix szolgáltatta a talpalávalót. Nem is akárhogyan. Fergetes lagzi kerekedett. Minden az előzetes megbeszélések szerint történt. A zenék összeállítása minden igényt kielégített, a vendégeink mind dicsérték a lakodalmat. A férjemmel maximálisan elégedettek voltunk mind a zenék minőségével, mind azok válogatásával.
  Ha valaki egy olyan zenészt szeretne a lakodalmára, aki igényesen végzi a munkáját, ügyel az előzetesen elhangzott kívánságokra és biztosítja a mulatozás alatt is a vendégek egyedi kívánságainak a teljesítését, valamint aki igazán ügyel arra, hogy a hangulatot fenntartsa, az keresse DJ Emixet.
  Garantáltan egy felejthetetlen lakodalma lesz, melyen a násznép is jól érzi magát.

  Ezúton is köszönjük fantasztikus munkádat és kívánunk a jövőben is sok sikert!

  Herczeg Zoltán és Herczegné dr. Tóth Erzsébet

 2. Szép Orsi és Ficzere Peti szerint:

  Nagyon örülünk, hogy DJ Emixet választottuk dj-nek az esküvőnkre, mert rendkívül emlékezetes bulival koronázta meg a Nagy Napunkat. Nem csak a lagzin volt professzionális, hanem már az előzetes beszélgetések és egyeztetések során is sok hasznos tanáccsal, praktikus zenelistával látott el bennünket. Nyitott volt az egyéniségünkre, kívánságainkra, és a lagzin is rendkívül rugalmasan reagált a násznép igényeire: figyelte, milyen típusú a társaság, mely zenék vonzzák a legtöbb táncost, így aztán a táncparkett sosem volt üres:)Ha ő zenél, garantáltan nem mész aludni hajnali 5 előtt:)

 3. Bartha-Gazdag Eszter szerint:

  2015. június 5-én volt az esküvőnk, és merem állítani, hogy a legjobb választás volt Csaba. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, nem csak a zene de a fények is tökéletesek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. Egy kb 10 fős társasággal egészen fél 7-ig buliztunk de még akkor se szóltak, hogy legyen vége, mert végeztek. Mi nem bírtuk tovább…

  Köszönjük szépen a munkát és mindenkinek csak ajánlani foglak!

 4. Andris és Annamari szerint:

  Csabi már évekkel ezelőtt bizonyított, hogy ért a hangulat fokozásához és szinten tartásához, ugyanis Szegeden az egyetemi évei alatt rendszeresen töltötte be a lemezlovas szerepét. Nem csalódtunk benne most sem, rendkívüli lagzit tudhatunk magunk mögött, az egész násznép táncolt már este fél10-től, és alig lehetett őket leülteni :)
  Köszi Csabi!!!

 5. Nagy Dóra szerint:

  Nagyon örülünk, hogy Csabit választottuk. Az előzetes megbeszéléseken is rendkívül konstruktívan állt hozzá a lagzihoz. Küldött rengeteg lejátszási listát de mi inkább rábíztuk a zenéket. Igazán jól ráérzett a násznép ízlésére, nem voltak üres járatok mindig voltak a tánctéren. A lagzi után mindenki kiemelte, hogy a zene fenomenális volt!
  Köszönjük, hogy még emlékezetesebbé tetted számunkra ezt a nagy napot!

 6. Csejtei Anikó és Kozák Feri szerint:

  Csabival 2015 nyarán ismerkedtünk meg, és kedvességével, szerénységével, segítőkészségével már az első találkozáskor meggyőzött minket arról, hogy ő lesz a tökéletes DJ az esküvőnkre. :) Maximálisan figyelembe vette az egyéniségünket, elképzelésünket és a zenei ízlésünket az előzetes zenelista összeállításakor. Az sem okozott gondot neki, hogy olyan helyen kellett zenélnie, ahol korábban nem járt, mindent előre egyeztetett a rendezvényközpont technikusával. A lagzink 2016. május 28-án volt, és egyszerűen zseniálisan sikerült. Egész este fergeteges volt a hangulat, a zenék és a fények is tökéletesek voltak. Reggel 6-ig pörögtünk, és a vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Maximálisan elégedettek voltunk DJ Emix munkájával, jó volt látni, hogy ő is ugyanannyira élvezte a bulit, mint mi. :)

  Csabi, nagyon köszönünk mindent, felejthetetlenné tetted életünk fesztiválját! :)

  Anikó és Feri

 7. Mátésné Bálint Andrea,Mátés Levente szerint:

  A mi esküvőnk 2016. szeptember 3-án volt, csodás nap, fantasztikus DJ-vel! Egy esküvőn ezelőtt néhány éve már láthattam Csabit, akkor tudtam, ő lesz a mi zenefelelősünk is :) Nem tévedtem, minden a megbeszéltek szerint, nagyon jól alakult, tudja hogy mi kell egy jó bulihoz, látja, mi kell az adott násznépnek.Mindenki kifejezetten elégedett volt. A mai napig emlegetjük, nem tudjuk elégszer megköszönni. :) :) :)

 8. Eszti és Alex szerint:

  Dj Emix szolgáltatta a zenét az esküvőnkön 2017. májusában. Német és magyar vendégek is voltak. Mindenki nagyon jól érezte magát. Szuper buli kerekedett. Nagyon hálásak vagyunk neki. Köszönjük :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>