Bálint K Gergő ceremóniamester

balint_k_gergo_belyeg
Share Button

Egy esküvő ezer, és ezer apróságból áll össze, és lesz végül az ifjú pár feledhetetlen emléke. Az előkészületek során, és a nagy nap alkalmával elengedhetetlen segítője, és lebonyolítója a programoknak egy vőfély. A kor igényeinek megfelelően egyre gyakrabban találkozhatunk un. ceremóniamesterrel, aki ezt a feladatot ugyanúgy ellátja, de megjelenésében, és megnyilvánulásaiban már elmarad a népviseletben, verseket regélő vőfélytől. Több éves tapasztalattal, számos jó hangulatú lakodalom után, állok a házasulandók rendelkezésére, mint ceremóniamester.

konf_04

 

Az ismert rádiós minden helyzetben feltalálja magát, így a ceremóniára készülődéstől a torta felszelését követő mulatozás végéig teszi a dolgát, és kordában tartja az eseményeket; “csinálja a fesztivált”. Vallja, hogy egy esküvőn a ceremóniamester olyan, mint a szüleink segítsége, amikor biciklizni tanítottak minket a kerékpár végére eszkábált seprűnyéllel: elinte nehezen rázódtunk bele, de minden pillanatban segítették a dolgunkat, idővel pedig minden ment magától, és örök emlékként maradt meg – pont, mint egy jól sikerült lakodalom.

Telefon: +36 70 300 65 95

E-mail: info@bkg.hu

Honlap: www.bkg.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>