Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon Szeged

arabella_lux_01_belyeg
Share Button

Azon fáradozunk, hogy az általad megálmodott menyasszonyi ruhát nálunk megtaláld, a klasszikustól a romantikusig, az elegáns vagy éppen extravagáns ruhákig.

.

 

arabella_lux_02

 Nagy örömmel vesszük, hogy esküvői ruhaszalonunk felkeltette az érdeklődésedet. Azon fáradozunk,  hogy az általad megálmodott menyasszonyi ruhát nálunk megtaláld, a klasszikustól a romantikusig, az elegáns vagy éppen extravagáns ruhákig.

Több éves szakmai tapasztalat alapján kínáljuk Neked ruháinkat. Ha még semmi elképzelésed sincs a ruhát illetően, akkor is megtaláljuk Neked az egyéniségedhez leginkább megfelelő ruhát!

A menyasszony számára az egyik legfontosabb a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása. Amikor a tükörbe belenézve egy pillanatra eláll a lélegzeted és hatalmába kerít az az érzés, hogy itt a nagy Ő, amire mindig is vágytam. Ez nem csak egy ruha , hanem az én ruhám.  Nagy boldogság számunkra, ha ezt a tökéletes ruhát nálunk találod meg.

arabella_lux_04Kizárólag márkás, eredeti modelleket forgalmazunk. Szalonunkban olyan világmárkák közül válogathatsz, mint az Enzoani, Blue by Enzoani, Benjamin Roberts, San Patrick, Modeca, melyek stílusukkal, eleganciájukkal, méltán népszerűek szerte a világban és teszik még egyedibbé a menyasszonyt a nagy napon!

Mára Nyugat-Európa menyasszonyainak nagy többsége ismeri és választja ezen a márkákat. A csodálatos ízlésvilág, gyönyörű díszítések láttán, nem véletlenül. Kiváló minőségű alapanyagból készülnek ezek a ruhák, amik felvéve már nem csak egy darab anyag, hanem benne van minden menyasszony egyénisége, ami eggyé válik viselőjével.

Elérhetőségek:

Telefon:  +36 (30) 9554-162

www.arabellalux.hu

facebook.com/ArabellaLux.eskuvoi.ruha

Cím: Szeged, Csongrádi sugárút 13.


Nagyobb térképre váltás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>