Alex

48190_b
Share Button

A fiatal diszkós a lakodalmak veszélyes fegyvere. A bulijain általában hamarabb kel fel a nap, mint fogyna a násznép. Számtalan reggelig tartó féktelen éjszaka szárad már a lelkén.

 

 

.

alex_hungi_02A rádiós műsorvezető és lemezlovas hétvégén a szegedi szórakozóhelyeken és rendezvényeken pörgeti a lemezeket. Mindegy neki, hogy öt, vagy ötszáz embert kell megtáncoltatnia, gyorsan megtalálja a hangot a násznéppel és ha ez megvan, nem engedi el Őket. Mi sem tudjuk,  hogy csinálja, de a lakodalmakon egyszerre bulizik nála idős és fiatal. Otthonosan mozog a retró és új  zenék között, szereti a különlegességeket.

alex_hungi_01Amikor már Te sem tudod, mennyi zenét táncoltál végig, szeretnél megállni egy pillanatra, hogy kifújd magad és elmennél egy italért, akkor veszi elő a kedvenc slágered és mindent eldobva rohansz vissza tánctérre. És ez így megy reggelig. Viszont szombat és vasárnap délelőtt semmiképpen se keresd, olyankor piheni ki az előző este fáradalmait.

.

alex01

43635_bElérhetőségek:

Telefon: +36 30 389 93 93

Email: alex.gyartas@me.com

www.facebook.com/koczkas.sandoralex

5 Vélemény: Alex

 1. Erika és Laci szerint:

  A mi lakodalmunkon is Ő zenélt és tényleg hamarabb jött fel a nap mint ahogy feladtuk volna. Csak ajánlani tudom! Ügyes!

 2. Mariann&Gábor szerint:

  A mi lakodalmunkon is Ő szolgáltatta a jó hangulathoz a zenét. Minden korosztálynak megfelelt. Tényleg egyszerre bulizott idős és fiatal”… :) Nem tudsz olyat kérni, amit Alex nem tud teljesíteni, bízhattok benne. Ha Őt válasszátok nem fogtok csalódni! Csak ajánlani tudjuk!

 3. Orsi szerint:

  Nagyon köszönjük a jó zenéket és a fergeteges hangulatot!
  Mindenki csak dicsért utána, örülünk, hogy téged választottunk!

 4. Makainé Zsuzsi szerint:

  Alex nagyban hozzájárult a mi lakodalmunk különlegességéhez, tökéletességéhez. Kreatív, együttműködő, barátságos. Köszönjük, hogy annyira széppé varázsolta azt a nagyszerű napot. Sosem felejtjük el és ha szükség lesz rá csakis hozzá fordulunk. :)

 5. Bak Henrik szerint:

  Nagyon profi, segítőkész ember! A zenéjére panasz nem lehetett, mindenben segített, és rengeteg ötletet adott még a nagy nap előtti éjszaka is. A felszerelése kiváló, a hozzáállása példaértékű! Ajánlom!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>