Abigél panzió Kübekháza

abigel_belyeg
Share Button

Az Abigél panzió kapuján belépve a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy másik, csodálatos, romantikus világba érkeztek volna.

.

A 7800 m2-es varázslatos park vetekszik a botanikus kertek gazdag növényvilágával. A parkban beljebb haladva még bensőségesebb a látvány; a tavakkal, a kis fahidakkal, a vízeséssel, és a hangulatos kerti bútorokkal. Ebben a kis földi paradicsomban minden természetkedvelő megtalálja a számára kedves helyet.

eskuvore elokeszitve 4abigel_01A park alkalmas egy magyar szokások szerinti, falusias hangulatos lakodalom lebonyolítására, vagy amerikai stílusban, a szabadban, helyszíni esküvővel, sőt még egyes egyházak az egyházi szertartást is megtartják az Abigél panzióban.

eskuvore_elokeszitve_7eskuvore_elokeszitve_6A katolikus templom is csak kb. 120 m-re van a panziótól, tehát nem túl időt rabló, ha a házasulandók akár falusiasan gyalog, akár hintóban teszik meg az utat.

eskuvore_elokeszitve_8templom_1.

Egyedi, fűthető, 280 főt befogadó rendezvénysátor oldalait kinyitva a vendégek az asztaluk mellől is gyönyörködhetnek a park szépségében.

lakodalomPavilon_parralA parkban nagyon sok szép fényképet lehet készíteni, határt csak a fotós fantáziája szab.eskuvoi foto 9abigel_02

Az étterem konyháján készített finom ételeket igény szerint feldíszített kerek, vagy szögletes asztalokra szolgálják fel a pincérek.

abigel_03abigel_04

A szállóvendégek elhelyezésére 7 apartman áll rendelkezésre, melyekben 35 személy, pótágyazva 45 személy (pótágyak egyenértékűek a rendes ágyakkal) elhelyezése lehetséges.

abigel_05abigel_06

A panzió különtermei, és étterme alkalmas 40-50 fős csoportok egyéb rendezvényeinek lebonyolítására is pl. eljegyzési ebéd, legény-, lánybúcsú, évfordulók megünneplése, családi találkozók, osztálykirándulások, illetve hangulatos céges rendezvények, tréningek.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 (30) 978 – 1824
E-mail: abigel.hotel@gmail.com
Weblapok:
www.abigel-panzio.hu
www.abigelhotel.hu
www.abigelpanzio.hu
www.abigel-hotel.hu

Cím: 6755 Kübekháza, Fő utca 86.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>