A lánykérés, amin tuti, hogy elsírod magad

lanykeres_belyeg
Share Button

Az amerikai Fox televíziós csatorna 2011 márciusában indította útra új realty showját, Mobbed címmel. Csakhogy itt nem átalakulást kísérhetünk végig, hanem egy régóta vágyott emberi álmot. Az első adás rögtön hatalmas durranás volt: egy komplett lánykérést készítettek elő. Sőt.

Az amerikai Fox televíziós csatorna 2011 márciusában indította útra új realty showját, Mobbed címmel. A Howie Mandel színész által vezetett műsort tulajdonképpen úgy kell elképzelni, mint idehaza a különböző átalakítókat: egy csomó jelentkező közül kiválasztanak valakit, akiről aztán a következő adás szólni fog. Csakhogy itt nem átalakulást kísérhetünk végig, hanem egy régóta vágyott emberi álmot. Az első adás rögtön hatalmas durranás volt: egy komplett lánykérést készítettek elő. Sőt.

A premier milliókat ültetett képernyő elé, és hamar ki is derült: egy szem se maradt szárazon. Justin Davis a 2011. március 31-én debütáló műsorban kérte meg párja, Nikki Marquez kezét egy bevásárlóközpontban, több száz ember előtt, de a lánykérés csak a kezdet volt. Ha bekészítetted a megfelelő mennyiségű papírzsepit, indulhat is a videó (a zsebkendőn kívül némi angol tudás is jó, ha kéznél van, de a történet e-nélkül is könnyen érhető:)

lanykeres_belyeg

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>